Re-integratiecoaching

Voor wie

Deze coaching richt zich op mensen die begeleiding nodig hebben bij re-integratie in het arbeidsproces. Bijvoorbeeld na een ziekteperiode, reorganisatie of ontslag. Geïnitieerd vanuit jezelf, je werkgever of via een uitkeringsinstantie. Re-integratie kan betekenen terugkeren naar je oude werkplek, overgaan naar een nieuwe functie bij je huidige werkgever, gaan werken voor andere werkgever of aan de slag gaan als zelfstandige. Ik werk nu vooral voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering, zoals WIA, WAJONG, WAZ, vanuit de Ziektewet of bij een WW-uitkering onder 35% arbeidsongeschiktheid.

Werkwijze

Re-integratiecoaching bij een uitkering doe ik altijd via een aan het UWV aangesloten re-integratiebureau. Hilde Huisman & Co is daarin mijn belangrijkste partner.

Via een kennismaking kan je besluiten of je met mij in zee wil. De werkcoach of arbeidsdeskundige van het UWV moet je daarna aanmelden bij het re-integratiebureau, waarna een intake met mij kan plaatsvinden.

Ik stel vervolgens een plan op met de aanpak en begeleidingsuren van het traject die nodig zijn om het te laten slagen en je weer aan het werk te helpen. Zodra dit plan door jou en het UWV is goedgekeurd, kunnen we aan de slag.

Als je geen uitkering hebt en wil re-integreren vanuit bijvoorbeeld een ziekteperiode tijdens je huidige baan, dan maak ik een re-integratieplan met jou en evt. je werkgever.

Kosten

Bij re-integratie coaching op basis van een uitkering worden de kosten vergoed door het UWV. In andere gevallen worden de kosten vergoed door je werkgever of door jezelf, op basis van een prijsafspraak voor het hele traject.

Stuur vrijblijvend een e-mail of neem telefonisch contact op voor vragen of een kennismaking:

Mail icon