Jeroen Buys Coaching

portret jeroen

Ik bied individuele coaching aan mensen die voor een wenselijke verandering staan in hun leven. Op zoek naar meer rust, voldoening, richting, controle of vervulling, in werk of privé. Dat kan een kleine of grote uitdaging zijn, waarin ik help die verandering te realiseren.

Jij als individu en als uniek mens staat in mijn coaching altijd centraal. Mijn coach-trajecten brengen je dichter bij wie je bent en bij alle potentie die je bezit. Om die vervolgens met nieuwe energie in te kunnen brengen voor het zetten van de juiste stappen naar een passendere toekomst. Ik begeleid je in dat hele proces.

Naast de opleidingen die ik daarvoor volgde, zet ik ook mijn eigen levenservaring op persoonlijk en professioneel vlak in. En gaandeweg mijn coachloopbaan hebben zich globaal drie groepen mensen onderscheiden die ik veelal coach:

  • Mensen die willen re-integreren in een baan of zelfstandigheid, komend vanuit een periode van relatieve stilstand door bijvoorbeeld een ziekte, burn-out of andere mentale en/of fysieke terugslag. Meer daarover vind je onder re-integratiecoaching.
  • Mensen die niet op hun plek zitten in hun huidige werk en een wending willen geven aan hun professionele leven. Waarbij het onderzoeken van persoonlijke drijfveren en talenten, maar soms ook bijkomende angsten of weerstanden, een belangrijk onderdeel van die coaching is. Meer daarover vind je onder loopbaancoaching.
  • Mensen die niet gelukkig zijn met hun bestaande persoonlijke situatie. Door persoonlijke dilemma’s, onzekerheden of angsten, of uiteenlopende levensfasevragen. Al dan niet gerelateerd aan een werk, relaties of leefsituatie. Meer daarover vind je onder levenspadcoaching.

Stuur vrijblijvend een e-mail of neem telefonisch contact op bij vragen of voor een (kosteloze) kennismaking of intakegesprek:

Mail icon