Over Jeroen Buys

portret Jeroen

Mijn werkwijze als coach is gaandeweg gevormd door een interesse in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, mijn levenservaring en de nodige training en opleiding. Mijn ruime ervaring als projectmanager heeft me ook de nodige inzichten gegeven in het functioneren van mensen in organisaties.

Ik biedt een betrokken, veilige en betrouwbare coachrelatie, met een geduldig en luisterend oor, en altijd een motivatie tot het behalen van resultaten in de gewenste veranderingen of oplossingen.

Ik heb de overtuiging dat mensen in de basis een vermogen bezitten tot grip en sturing op allerlei lastige situaties in hun leven, maar daar niet altijd goed ‘bij kunnen’. Met mijn coaching geef ik je inzicht in jezelf, in relatie tot je vraag of probleem. En ik help je om vanuit je eigen kracht te komen tot wenselijke veranderingen daarin.

Ik heb enkele NOBCO-geaccrediteerde opleidingen gevolgd; Coach@Work en Coach Intensive bij Coach020. Ik ben geen specialist in een bepaalde techniek of methode, maar ik put uit diverse bronnen en methoden als Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Acceptance & Committment Therapy, Neuro linguïstisch Programmeren, Bateson model en Systemisch Werken.